Pyhäjärvi AvantGardeners kesäkuun ohjelmaa

 On jälleen tullut aika laittaa lautta vesille juhlistamaan poeettisia ajelehtimisen tiloja, suven yltäkylläisyyttä ja moninaisuutta. Rakennamme jälleen lautan, kelluvan puutarhan, järven selällä lipuvan esitys- ja olotilan.
Eilen työnsimme vanhan lautan Tahmelan rannalta Pyhäjärveen ja olemme aloittamassa puutarhan ja paviljongin rakentamisen tämän (Eetu Sääksniemen suunnitteleman) lauttarakenteen päälle.
Olemme keränneet Pispalan Nykytaiteenkeskus Hirvitalon vierailta ideoita lautalle ja muutenkin Pyhäjärvelle yhteisöllisesti ihmisten toteutettavaksi ja nyt tässä kaikille avoimessa työpajassa toteutamme näitä kollektiivisesta ideamaailmasta kumpuavia visioita erilaisista löytö- ja kierrätysmateriaaleista.
 Kelluvan puutarhan rinnalle olemme tänä kesänä rakentamassa uusia lauttoja mm. purjelautan ja pienen munakapselin romanttisiin pakenemisiin.
Kesäkuun ohjelmaa:

11.-14.6 jatkamme lauttojen rakentamista Hirvitalolla klo 15 eteenpäin
Viikonloppuna 15.-16.6 rakennamme paviljonkia puutarhalautalle
21. - 22.6 olemme mukana Pispalan Juhannus- tapahtumassa Tahmelan uimarannan tuntumassa

Heinäkuun ohjelmaa:

 Jatkamme lauttakylän kasvattamista erilaisilla uusilla moduuleilla.
25.7 - 8.8 Steve Vanoni tulee pitämään oman kierrätystaidetyöpajansa osana Pyhäjärvi AvantGardeners kokonaisuutta. Työpajassa tehdään kelluvia kierrätystaideveistoksia ja installaatioita. ilmoittautuminen työpajaan tapahtuu sähköpostiosoitteeseen sami.maalas (at) gmail.com
  Heinäkuussa järjestämme myös Täydenkuun Runoristeilyn ja Elävän mallin piirustussessioita. Tarkemmat tiedot tapahtumista päivitetään myöhemmin

Elokuun ohjelma paljastuu myös myöhemmin. Olemme tekemässä erilaisia teemallisia risteilyjä ja pyrimme viemään kokonaisuuden myös Tampereen keskustan Laukontorille elokuun alussa. Mahdollisesti 8.8 Tapahtumien Yön aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti