Hall of Fame

Tämä sivu kunnioittaa Kelluvan puutarhan eteen suuren työn tehneitä ihmisiä. Kiitokset myös niille lukemattomille, tässä mainitsemattomille osallistujille!


*****
Eerikki Sääksniemi
Tämä mies se suunnitteli ja rakensi uuden kelluvan puutarhan (2012-) lauttarungon käytännössä lähes itsekseen. Parissa päivässä jätkä teki työn, joka olis kestänyt opettelijoilta viikkoja. Kunniamaininta.

Onni Lillqvist
**********
Tuomas Kotamaa
Teki maanisen neuroottisesti hommia loppuun asti Suomalaisen mökkikulttuurin multihuipentuman (2010) eteen ja tulkitsi upeasti Shakespearea kesäyössä. Hulluna vääns lähes koko kesän kellumökkiä. Ja mitä sai palkaks, hä!? Kiitokset. Mistä näitä superäijiä oikein tulee? Ei täst olis tullut kait mitään ilman tätä heppuu.. varsinkaan siel Kuopiossa. Ei aivan korvaamaton, mut lähes. Ihan omalla tasollaan.

*****
Mikko Hermanni Lehikoinen
Erikoismies ja mystikko Osaran puisto-osastolta. Punakukko. Mies on astrologi ja tietää lähes kaiken villivihanneksista, hapatuksista ja omaa varman vision kaikkiin inhimillisiin, puhumattakaan henkimaailman tekijöihin. Yksi Kelluvan Puutarhan (2011) ehdottomia kulmakiviä. *****
Anne Savitie
Pyhäjärvi AvantGardenersien pääpuutarhuri kesällä 2012 & 2013. Jatkanut sittemminkin yhteisöpuutarhan parissa. Anne on myös kuvataiteilija ja animaattori. Tsekkaa vaikka tämä http://vimeo.com/user13307452


*****
Päivi Viinikainen
Ihan Ässä! Teki asenteella kaikki hommat, eikä ikinä valittanu vaikka varmaan teki mieli. Oli projektissa työharjoittelijana mut osas siis jo käytännössä lähes kaiken. Maalarina kans ihan lyömätön. Päivin ansiosta kellumökissä on pyöreä ikkuna (johon yleensä kaikki on tosi ihastuneita). Se bongas sen lavalta, läheltä Ratinan stadionia.*****
Mikko Korte
Tämä hippiytynyt monitoimimies, taiteilijanimeltään Obi-wan Korte, on saunalautallaan mukana useissa kelluvan kaupunginosan tapahtumissa ja luovalla tavalla nikkaroi lauttoja ja elämäänsä ihan omaan tyyliinsä. Mikon saunalautta ilmestyi kuvioihin joskus 2014-1


*****
Senja Kortelainen
Pajunainen, Osarasta myös. Yrttitietoa piisaa kuin vanhan liiton noidalla ja osaa vääntää pajusta sellaista nuoraa että.. Erittäin luomuvoimainen-nainen.    


*****
Suvadeep Das
Joogaguru Intiasta, performanssitaiteilija, rumpumies,
kts. Erkki Pirtolan artikkeli  http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2011/numero-2/sydanlahettilas-suvadeep-das


*****
Anu Luhtanen
Medusan lautan veteraani ja försti. Anulla on harvinaista asennetta, piraattiverta varmaan suonissa. Taisteltiin yhdessä kannibaaleja vastaan ja odoteltiin Anteroa Töölönlahdella.


*****
Gabriel Bonnard (Fra)
Ranskalaisvahvistus. Varsinainen puskapioneeri ja tunnelirotta ja mitä vielä. Aina hyviä ideoita ja valmis auttamaan jos on tarpeeks dadaa pelissä.


*****
Mika Palonen
Oli mukana Hirvitalolla järjestetyssä rakennustyöpajassa. Verraton mittamies, ihan omaa luokkaansa. Ottaa myös ihan uskomattoman hienoja kuvia neulanreikäkameroillaan. Semmonen entisaikojen veijarikulkuri. Suurkiitokset kaikille muillekin osallistujille!


Sami Maalas
Projektin vetäjä, lautturi