Vesille mieli, lautan rakennusta ja puutarhan kasvattamista

                                          Eetun lauttamoduulia viedään rantaan


Koko kesän kestävässä osallistavassa prosessissa olemme ottaneet askelen kohti kollektiivista lauttakokemusta. Rakennamme kierrätysmateriaaleista jälleen lauttaosia. Tälläkertaa teemme Kelluva Puutarha Kampelan rinnalle toisen liikkuvamman lauttayksikön. Eerikki Sääksniemen suunnittelema lauttarunko on ketterä vedessä ja kun siihen lisätään purje ja peräsin voimme edetä paikkasidonnaisissa tutkimuksissamme yhä syvemmälle Pyhäjärven psykomaantieteeseen.
Tutkimme kollektiivisen prosessin kautta ihmisen tapaa olla ja kohdata ympäristöään ja teemme asiaan liittyvistä havainnoista rakennettuja tilallisia esityksiä. Otamme tätä kaupunkitilaan sidoksissa olevaan järvitilaa haltuun ja hyökkäämme järven selälle melat tanassa kohtaamaan arkkivihollisemme herra Mengelen.
Mengele saastuttaa rantamme. Se kusee ja paskantaa järveemme omalta yksityiseltä saunalautaltaan. Tämä älyttömyys on estettävä. Kaivakaamme siis atraimemme ja hyökätkäämme tuon pyhän järvemme puhtautta uhkaavan kykloopin kimppuun hirmuisella väellä ja voimalla!  

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti